Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

Det er ikke kun indendørs, det er rart med lys. Også udendørs – særligt på den kolde tid af året, hvor det bliver tidligt mørkt – er det om ikke nødvendigt, så både trygt og praktisk med lys. En nem og diskret måde at få lys rundt om huset eller i carporten er ved at benytte indbygningsspots til udendørs brug.

Brug de udendørs indbygningsspots til montering i carport, udhæng, havestuer, mv. Det er vigtigt at behandle spottet med syrefri olie et par gange om året – på den måde holder det sig rustfrit og holder længere. Opsætning i hårde og salte miljøer anbefales ikke, da det kan påvirke spottens levetid.

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

IP-klassen på udendørs indbygningsspots

Udendørs indbygningsspots kan monteres med enten halogen- eller LED-pærer. LED-pærer er både energibesparende og økonomiske i brug, og så holder de meget længe. På denne side kan du se alle de udendørs indbygningsspots vi har i sortimentet her hos Greenline – der er noget til enhver smag og til ethvert formål. 

Klik på det enkelte spot for at se nærmere specifikationer, og hold øje med IP-klassen, hvis du vil se en indikation for, hvor godt et spot kan håndtere regn og andet vejrlig. Her er IP-klassen IP44 et godt udgangspunkt; det betyder nemlig, at spottet er meget modstandsdygtigt over for både vand og støv/snavs. Selv om dine indbygningsspots til udendørs brug måske ikke kommer i direkte forbindelse med vand, er det stadig en god idé at have IP-klassen in mente, så du kan vælge spots med den rette modstandsdygtighed.

Vi guider til udendørs indbygningsspots

Hvis du er i tvivl om, hvilken type spots, du skal bruge, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved chat, telefon og mail hver dag i vores åbningstid, og vi glæder os til at tale med dig. Hvis du beslutter dig for at købe indbygningsspots hos os, får du fragten gratis, og vi bestræber os på  at sende dine varer af sted samme dag, som du bestiller.