Gratis fragt over 199,-
Dag til dag levering

Indbygningsspots og downlights (som er to ord for det samme produkt, bare hvis du skulle undre dig) er populære typer af belysning, og det er bestemt ikke uden grund. Lyskilderne giver nemlig et godt, kraftigt lys, er nemme at montere og er økonomiske i drift.

Her på siden finder du en oversigt over alle de indbygningsspots og downlights, vi har i sortimentet her hos Greenline. Lyskilderne er til montering direkte i isoleringen, enten indendørs eller udendørs, og kan bestilles i både 12V og 230V. Du finder desuden også et stort udvalg af udendørs rustfri indbygningsspots til montering i carport, udhæng, overdækket terrasse, mv. 

Samtlige indbygningsspots og downlights er fra anerkendte producenter og i høj kvalitet. Det sikrer dig en god oplevelse med dine belysningsprodukter, som vi til fulde står inde for

Filtrer produkter
${name}
Sorter efter
${productsCount} proukter

Hvilke indbygningsspots / downlights skal du vælge?

Klik ind på den kategori, du gerne vil se nærmere på, og find det produkt, der passer til lige netop dine behov. For at vælge de helt rigtige spots, er det vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser – hvor skal du bruge dine nye indbygningsspots, og hvor meget lys skal de give? Foretrækker du LED-pærer eller halogen? Den helt store fordel ved indbygningsspots og downlights, der kan indbygges direkte i isoleringen er, at du ikke behøver en safe-box. En safe-box er den store kasse (plast), der skal installeres over dine spots – med mindre du altså vælger spots til indbygning direkte i isoleringen/brændbare materialer og derved sparer både tid og penge.

Spørg os til råds om downlights og indbygningsspots

Er du i tvivl om typen og mængden af spots / downlights, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Vi har mange års erfaring inden for belysning, og vi hjælper dig gerne med at finde den løsning, der passer til lige netop dig og dine behov.