Vores mest populære varer
Alt i LED pærer og belysning
Mest populære el-artikler
Populære mærker
Mest populære LED lys
Modtag rabatkoder og gode tilbud
Sådan virker Hortus model 211-407 med lav lysmængde
Skrevet af Brian Sommer for 9 måneder siden
Philips Hue udendørs Sensor
Tænd lyset trådløst - inde og ude.
Skrevet af Brian Sommer for cirka et år siden
Hvilken dørklokke skal jeg vælge?
Ding-dong og meget mere - det handler ikke kun om ringetonen.
TrustScore 4,7 ud af 5
Baseret på mere end 14031 anmeldelser på
Hurtig kundeservice
Jeg fik ikke præcis de pærer jeg havde bestilt, men tæt på. For de fleste ville det ikke betyde noget, men mine lamper har nogle meget specifikke mål, så det duede ikke. Greenline svarede hurtigt på min henvendelse og refunderede mit køb uden diskussion. At de så ikke ville have de forkerte pærer returneret, men lod mig beholde dem, er da også et pænt træk. Selvom jeg selvfølgelig ikke selv kan bruge dem (det var jo hele sagen...), så er der jo ikke meget mere de kan gøre.
Jesper Brøgger Andersen 2021-01-21T14:49:36Z
skulle returnere nogle varer
skulle returnere nogle varer, men kunne ikke printe returlabel. Fik retur label tilsendt via post, med et par vingummi bamse poser! God oplevelse :) Køber nok hos dem igen for at vise god kundeservice <3
Pathris Monazam 2021-01-21T08:20:35Z
Alt i orden
Alt i orden. Handler gerne hos Greenline igen.
Søren Henrik Andersen 2021-01-21T07:48:00Z
Greenline A/S

Greenline.dk er Danmarks største og ældste online forhandler af el-artikler og alle, både private og erhverv, kan handle hos os.

I snart 40 år har vi stået for en nem, hurtig og sikker handel. Uanset om du besøgte Niels i garagen i Hillested på Lolland, hvor det hele begyndte i 1980´erne, om du bestilte pr. postordre eller fax i 90´erne eller på internettet fra 00´erne, så har du altid kunnet forvente en nærværende ekspedition og en engageret kundeservice med lyst til at hjælpe dig.

Det er de værdier, som har gjort Greenline A/S til den virksomhed den er i dag.

Vi vil nemlig være kendt for Danmarks bedste kundeservice, og selvom alt kan klares over internettet, så er hjælpen altid lige i nærheden.