Skab de bedste rammer i hjemmet - Lauritz Knudsen har skarpe priser lige nu

Skab de bedste rammer i hjemmet - Lauritz Knudsen har skarpe priser lige nu

Bevægelsessensorer

Vælg filtre
Dine valg
    Pris
    kr
    kr
    Serie
    91
    Producent
    91
    + Se flere
      Viser46af119produkter
      Viser 46 ud af 119 produkter
      Vis flere produkter

      3 fordele ved at installere en bevægelsessensor

      Spar på strømmen

      Med en bevægelsessensor til lyset er du sikker på kun at bruge strøm, når du rent faktisk skal bruge lys i det pågældende rum eller areal. Glemmer du at slukke lyset efter dig, vil det selv slukke efter et givent tidsrum og spare dig for ærgrelsen.

      Lys til din færden

      Kommer du til og fra hjemmet, mens det er mørkt, er det super praktisk, at lyset ved indkørslen, carporten og/eller hoveddøren selv tænder, når du nærmer dig. Det gør din færden i mørket tryg.

      Skræm tyven væk

      En bevægelsessensor kan også hjælpe med at skræmme ubudne gæster væk, der tror, de kan snige sig ind i ly af mørket. Udover at tænde for lyset kan nogle modeller også sende dig fotos af gerningsmanden direkte til din smartphone.

      • 1

        Hvordan virker en bevægelsessensor?

        En bevægelsessensor er designet til at registrere bevægelse inden for et givent område. Når bevægelsen registreres, sendes et signal, der kan aktivere en lampe, en alarm eller andet. Betegnelsen PIR sensor, som du ofte kan støde på, står for Passive Infrared Sensor, hvilket dækker over, at den helt specifikt registrerer temperaturudsving i omgivelserne – som f.eks. en levende krop i bevægelse.

      • 2

        Hvordan monteres en bevægelsessensor?

        De fleste bevægelsessensorer er nemme at montere, typisk med skruer eller klæbepuder til formålet. Det kommer også lidt an på, om det er en indendørs eller udendørs bevægelsessensor, du skal have sat op. F.eks. er det muligt at få bevægelsessensorer til indendørs brug, der er designet til planforsænket montering.